Ofici d'Avantguarda

Aluminis SC ofereix les millors solucions en fusteria d’alumini amb l’aval de la marca Technal

Conèixer bé un ofici és la millor garantia per oferir un servei personalitzat de qualitat. És el que té Aluminis SC, amb que prop de 25 anys fabricant i muntant finestres i altres sistemes de fusteria d’alumini,

Un equip de més de 25 persones entres enginyers, operaris, comercials i personal d’administració fa possible que les barres de sis metres - amb lával de la marca Technal - que arriben al seu taller, es converteixin en solucions que aporten disseny, confort i funcionalitat a habitatges, locals i tot tipus de construccions que requereixen integrar fusteria, vidres altres tancaments als diferents espais.

ELS TANCAMENTS D’ALUMINIS SC DESTAQUEN PEL SEU DISSENY, CONFORT I FUNCIONALITAT

Un dels serveis diferencials d’Alumiis SC consisteix en l’assessorament amb estudi previ a la consecució de qualsevol projecte, sigui col·laboració amb l’aqrquitecte o interiorista, com pel client final.

En quant a disseny, destaca les línies senzilles que aporten aquests sistemes, en sintonia amb l’aqrquitectura més avantguardista. La seguretat, durabilitat i facilitat de manteniment dels seus tancaments són els valors que completen l’oferta d’aquesta empresa, amb botigues tant a Sant Cugat del Vallès com a Barcelona, que treballa arreu de la Peninsula així com a illes Balears, i altres països tant diversos com Suècia i Mauritània.

Ikea, Mútua General de Seguros i el tancament pels cantants de l’actual edició d’Operación Triunfo, són algunes de les seves feines amb més visibilitat.

Captura de pantalla 2019-09-09 a las 9.27.21.png
Captura de pantalla 2019-09-09 a las 9.27.45.png
Captura de pantalla 2019-09-09 a las 9.27.56.png
Cristian Pérez