Espectacular loft obert al mar

Es tractava de realitzar els tancaments d’una vivenda vora al mar, en un punt privilegiat de la costa catalana, amb totes les garanties de seguretat, funcionalitat, estètica i resistència habituals d’aquesta empresa. Fins aquí es tractava d’un projecte més dels nombrosos que realitza l’empresa santcugatenca arreu de Catalunya.

 

Però després de visitar i d’estudiar les possibilitats rals de la planta d’aquest espectacular loft de 250 metres quadrats concebut arquitectònicament com un privilegiat mirador, els responsables d’Aluminis SC varen veure clar que calia fer quelcom completament nou i que encara no s’havia realitzat anteriorment, ja que es tracta d’una estructura d’elements completament diàfans de vidre, així es com varen inventar un joc de finestres de 25 metres, doncs les excepcionals característiques de la vivenda ho mereixen.

25 metres de finestres es diu aviat, però abans requeria molts ajusts tècnics per tal de convertir el projecte plasmat sobre el paper en una realitat. I aquí és on entra la capacitat creativa i resolutiva de tot l’equip d’Aluminis SC, un equip singular que porta 35 anys en el sector i que de del seu local a Plaça Doctor Galtés ha demostrat sobradament la seva capacitat per resoldre tot tipus de projectes a la petita i gran escala, doncs sempre estan al dia de les últimes tecnologies que tenen a veure amb el seu sector.

 

Sense parets ni columnes.

 

En un parell de mesos varen aconseguir un completament sistema nou de tancament envitrallat, no només per les seves dimensions, que es surten del que és habitual pne una vivenda, sinó també per les solucions tècniques que varen desenvolupar. I és que les finestres formen un plafó únic acristallat que elimina la necessitat de cap paret o columna que entorpeixi les vistes i l’entrada de la llum a tota la planta; per aconseguir això es va plantejar la necessitat de que el sistema de tancament constés de quatre carrils. A banda d’això, i complint les demandes del client fins a l’últim detall, totes les finestres han estat realitzades amb sistema elevable i amb totes les garanties de seguretat i adaptació al fred i el calor per aconseguir un màxim confort.

grupo 034 20-13-09.jpg
grupo 081.jpg
grupo 056.jpg
grupo 077.jpg
Cristian Pérez